hvordan at designe din egen autisme hjem programmet

Ud over professionel behandling, som autisme eksperter mange forældre til autistiske børn også vælge at oprette deres eget uformelle hjem autisme behandling program . Disse programmer kan omfatte forskellige aktiviteter som supplement til professionel hjælp barnet får udefra behandling fagfolk , og at give forældrene håb og empowerment , der kommer med at være en del af deres barns autisme behandling . Denne artikel vil give nogle skridt til at udvikle en autisme behandling i hjemmet program :

1 .
Opdag dit barns styrker og behov . Ved hjælp af en kombination af dine forældre ekspertise , og at eventuelle særlige evalueringer afsluttet for dit barn ( f. eks Tale , ergoterapi , medicinsk , Early Intervention ) afgøre, hvilke områder dit barn ville have størst gavn af modtage ekstra hjælp med derhjemme .

2 .

Forskningspotentiale behandling i hjemmet programmer og behandling aktiviteter . Spørg dit barns evaluatorer at give dig ideer til konkrete aktiviteter, du kan gøre med dit barn derhjemme for at forbedre sine færdigheder . Også forskning forskellig behandling modeller, som du mener kan være hensigtsmæssigt for dit barn og kræver kun en forælder grad af ekspertise til at gennemføre . Et godt udgangspunkt for din forskning er Autisme Speaks hjemmeside ( se ressourcer nedenfor) .
3 .
Skab specifikke mål , der passer til dit barns derhjemme behandling . Din hjemme behandling mål bør være enkle , målbare og realistiske . Derudover skal du sørge for dine mål er et supplement til anden behandling dit barn modtager .
4 .
Brug din forskning af autisme behandling aktiviteter og indgreb oprette en liste over aktiviteter, der vil målrette de enkelte mål .

5 .
Opret en behandlingsplan . Start med at nedskrive dine typiske rutine fra vågne op til sengetid for hver dag i ugen . Så se efter huller i tidsplanen , som let kan fyldes med den behandling aktiviteter , der er målrettet de enkelte mål .
6 .
Gennemgå dit barns mål og aktiviteter på ugebasis . Vælg en tid til at gennemgå de fremskridt, du gør , og foretage ændringer til hjemmet programmets mål og aktiviteter efter behov . Det er en god idé at drøfte eventuelle problemer du har med programmets aktiviteter med dit barns behandling fagfolk til råds .
7 .

Før programmet spørger hver professionel involveret i dit barns behandling at gennemgå den og give konstruktiv feedback .

gode råd og advarsler


 • Start små med et begrænset antal behandling i hjemmet aktiviteter . Så , som du vurdere dine mål og aktiviteter på en ugentlig basis , tilføje flere aktiviteter , hvis du er komfortabel .
 • Husk at holde aktiviteter og længden af tid alderssvarende .
 • Denne artikel er ikke ment til at træde i stedet for professionel autisme behandling rådgivning . Rådfør dig med dit barns læge og anden behandling specialister , før du begynder dit hjem program .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.