tegn og symptomer på autisme i år en

Ifølge Mayo Clinic , autisme er en udviklingsmæssig problem , der vises i den tidlige barndom , før tre år. Nogle forældre varsel de første tegn på autisme , når et barn er kun et år gammel , mens andre ikke få øje på de symptomer, før meget senere . Symptomerne på autisme for en et- årigt barn er de samme som symptomerne hos ældre børn , men der er nogle symptomer på autisme , der ikke klart kan anerkendes i en alder af én. For eksempel er et symptom på autisme at tale sent , men mange normale et- årige børn kun sige en håndfuld ord i denne alder, så brug ikke sent at tale som en afgørende faktor i en alder af én.

manglende reaktion


Manglende respons på hendes navn eller andre kommandoer er et tegn på autisme , ifølge The Mayo Clinic . Men husk, at dette også er et tegn på høreproblemer , så har dit barns hørelse testes, før det antages , hun har autisme . Ethvert barn med autisme , vil vise et mønster med forskellige former for adfærd alt efter om betingelsen er mild eller alvorlig .

Dårlig Øjenkontakt


Ifølge Mayo Clinic , et tegn på autisme er dårlig øjenkontakt . Børn , der har autisme foretrækker at spille alene , og ofte vil kigge væk , når man ser dem i øjnene . En normal barn vil også se væk, når hans personlige rum bliver invaderet . Men hvis et barn hele tiden ser væk og forsøger at isolere sig selv , kan han være autist .

aggressiv adfærd


Et andet symptom på autisme er aggressiv opførsel . Børn med autisme vil vise tegn på aggression så tidligt som alder en . De vil kæmpe og sparke uden grund og skubbe folk væk . Ifølge Mayo Clinic , vil disse børn bliver ophidset af selv mindre ændringer i deres programflade eller rutine . Et autistisk barn kan handle , når de er der klare lys i stuen , eller når de er rørt .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.