hvordan det mandlige reproduktive system fungerer

:

Anatomi


Penis er den ydre mandlige kønsorgan . Under samleje , bliver det oprejst , og derefter ejakulerer sæd , som indeholder sæd , de mandlige bidrag er nødvendige for reproduktion . Inde i penis er urinrøret , som kan bære enten sæden eller urinen ud af kroppen . Nedenfor penis er testiklerne ( testikler ) , et par runde sex kirtler , der producerer testosteron og sædceller . I kroppen , producerer valnød mellemstore næsegrus kirtel en væske , der nærer sæden og virker som en del af sæden . To størrelse med en ært kirtler kaldet Cowper 's kirtlen giver næringsstoffer til sædcellerne gennem en klar , smørende væske . Sædlederen , et par lange , smalle rør , bære sæd til sædblærerne , som tilbyder mere næring til sædcellerne . Bitestiklen er serie af lange , snoede rør , som kan hjælpe sædcellerne modnes. Det kan tage alt fra to til 12 dage for sædcellerne at rejse gennem disse 20- fods lange rør , og da de rejser de udvikler større svømme evner.

Sperm


Sperm er skabt af testiklerne , der hænger udenfor kroppen i pungen . Dette er vigtigt, fordi testiklerne er typisk tre til fire grader køligere end resten af kroppen , hvilket er en nødvendig temperatur for for sædcellerne at udvikle sig. Ifølge forfatter og fertilitet ekspert Toni Weschler , " Det design fungerer ganske godt , fordi de fleste mænd producere 1 til 300 sperm en dag! " Kroppen yderligere beskytter sædceller med pungen , der er en løs pose af hud , der omgiver testiklerne . Når en mand er i et koldt miljø, pungen strammer og trækker testene op mod kroppen for at holde dem varme . I et varmt miljø , slapper pungen for at holde testiklerne væk fra kroppen og så cool som muligt . Sperm er skabt på en daglig basis , men udviklingen af en individuel sperm tager ca 72 dage .

Reproduktion


Når den mandlige bliver vakt , og penis er rank , sæd rejse ud af bitestiklen og gennem sædlederen . Før ejakulation , vil en mand til tider væskeudsivning , hvilket ikke er sæd , men væske frigivet af Cowper 's kirtel , der renser urinrøret . Væsken har dog til tider indeholder levende sædceller , hvilket er grunden simpelthen at trække penis før sædafgang ikke er pålidelig prævention . På ejakulation , passerer sæden gennem urinrøret og ud af kroppen . Sæd er omtrent 65 procent væske fra sædblærerne , 30 procent væske fra prostata , og 5 procent sædceller og testikel væske . I hver ejakulation er typisk mellem 75 millioner og 900 millioner sædceller . Hos de fleste kan sæd leve i 5 dage inden for en kvindes krop . Selv om det tager bare én sædcelle til at befrugte et æg , kan undfangelse kun forekomme i løbet af en kvindes frugtbare tidspunkt, hvor ægget er til stede .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.