klamydia behandling mens du er gravid

Gravide kvinder er lige så modtagelige for seksuelt overførte sygdomme som kvinder , der ikke er gravid . Dette omfatter klamydia , der ligesom mange andre seksuelt overførte sygdomme , kan blive videregivet til barnet fra moderen under fødslen . Under en seksuelt overført sygdom , mens gravide kan udgøre mange komplikationer for det ufødte barn og bør behandles så hurtigt som muligt :

Diagnose og behandling


Diagnose og behandling af gravide kvinder med klamydia er den samme som for kvinder , der ikke er gravid. Når det er fastslået, at klamydia er til stede i kroppen , vil du blive ordineret enten amoxicillin eller Erythromycin , antibiotika normalt tages en gang dagligt i 7 dage , for at rydde sygdommen . Disse antibiotika er sikker og vil ikke næsten helt sikkert ikke have nogen effekt på din baby .

Du vil sandsynligvis blive bedt om at vende tilbage til en anden test inden for 3 uger til at sikre, at infektionen er væk .

Hvordan Chlamydia Påvirker Baby


At være smittet med klamydia , mens gravide kan resultere i for tidlig fødsel samt lav fødselsvægt og en klamydia -infektion i barnet, hvilket er hvorfor det er vigtigt at få behandling så hurtigt som muligt, hvis du er gravid .

Barnet er udsat for smitte, når den passerer gennem fødselskanalen , at sætte det i fare for øjeninfektion , lungebetændelse , infektion i barnets blodet , neurologiske skader , blindhed , døvhed , akut hepatitis , meningitis , kronisk leversygdom og cirrose .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.