replens gel ingredienser

:
Når en kvinde bliver seksuelt ophidset , hendes hjerne signalerer Bartholins kirtler ( placeret rundt omkring i underkanten af skeden 's åbning ) til at udskille en smørende væske . Denne naturlige smøremiddel reducerer friktionen mellem vaginal vægge og overfladen af penis under samleje . Men på grund af mange faktorer , kan nogle kvinder kirtler ikke være i stand til at producere nok smøremiddel , hvilket fører til en tilstand kendt som vaginal tørhed . Mens mange personlige smøremiddel produkter er tilgængelige over -the-counter , Replens gel har høstet ros for sin bankboks langvarige effektivitet i op til tre dage på grund af sin proprietære formel af ingredienser .

Polycarbophil


Under sure betingelserne i vagina ( pH 4. 1) , kan dette polymer absorbere 10 gange sin egen vægt i vand . Dette føjer betydelig løs vægt til den gel , hjælper det spredt over hele inde i hulrummet .

Carbomer 934P


Dette er en vandopløselig gel fremstillet af krydsbundet kæder af akryl syrer . Dybest set , carbomer 934P fungerer som en rygrad for gel og holdt alle de vandopløselige og vanduopløselige ingredienser sammen i en stabil , ensartet konsistens .

Glycerin


Glycerin hjælper med at bevare fugten og dermed bidrage til gelen 's fugtgivende virkning på cellerne i vaginal væggen .

Hærdet Palm Oil glyceride Mineral Oil


Smøremidler i bogstaveligste forstand , disse to stoffer er ansvarlige for at eliminere friktion mellem vaginal væggen og overfladen af penis .

Renset vand

Vand opløser sorbinsyre krystaller , fungerer som en kilde til fugt til glycerin og bliver absorberet af polycarbophil molekyler .

sorbinsyre

Sorbinsyre er et populært konserveringsmiddel med anti-svampe egenskaber , der er designet til at bremse skimmel og gær vækst i gelen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.