orthotricycline bivirkninger

Orthotricycline , eller Ortho Tri-Cyclen , er en svangerskabsforebyggende medicin , der anvendes af kvinder for at forebygge graviditet . Ortho Tri-Cyclen indeholder både østrogen og progesteron , to hormoner, som kroppen bruger til at regulere din menstruationscyklus . Det stof virker ved at forhindre ægløsning , eller passage af et æg fra en af dine æggestokke til din livmoder til befrugtning . På trods af dens effektivitet , er Ortho Tri-Cyclen ikke for alle , for det skaber flere risici for bivirkninger og komplikationer

almindelige bivirkninger


De mest almindelige bivirkninger af Ortho Tri-Cyclen normalt ikke alvorlige karakter og udgør kun en lille ubehag . Mange kvinder bruger stoffet erfaringer smerter i brysterne og udvidelsen . Det stof har også potentiale til at forårsage både veje tab eller gevinst i nogle kvinder . Også mange kvinder bruger Ortho Tri-Cyclen for prævention oplever bivirkninger svarende til præmenstruelle syndrom , såsom hovedpine , væskeophobning og moodiness .

Andre bivirkninger


Ortho Tri-Cyclen har også potentiale til at forårsage en Antallet af andre generende eller irriterende side , men ikke farligt , bivirkninger . Kvinders undertiden rapport pletblødning mellem perioder , ændringer i menstruationen mangel af menstruation og ændringer i udflåd under Ortho Tri-Cyclen . Nogle brugere bemærke, at kontaktlinser føles mindre behageligt mens du tager lægemidlet . Hertil kommer , undertiden kvinder oplever gastrointestinale bivirkninger som kvalme og opkastning .

Lægemiddelinteraktioner


Der er nogle lægemidler , som skal producere uønskede bivirkninger , når det bruges sammen med Ortho Tri-Cyclen . Nogle antiretrovirale hiv- medicin kaldes proteasehæmmere øge sandsynligheden for alvorlige bivirkninger , når det bruges med Ortho Tri-Cyclen . Naturlægemidler supplement St. John 's Wort ofte forårsager en stigning i menstruationscyklus spotte , mens du bruger prævention .

Risici


Ud over mindre bivirkninger og risikoen for interaktioner , har Ortho Tri-Cyclen kan forårsage alvorlige helbredsproblemer komplikationer . I nogle tilfælde har stoffet været forbundet med hjerte-kar- problemer , herunder blodpropper , hjerteanfald og slagtilfælde . Brug Ortho Tri-Cyclen undertiden resulterer i blødning i hjernen , galdeblære sygdomme og benigne tumorer i leveren . Hertil kommer , brug af orale kontraceptiva som Ortho Tri-Cyclen øger risikoen for kræft i dine bryster , livmoder , æggestokke og livmoderhalsen .

Overvejelser

På grund af øget risiko for hjerte-kar- komplikationer , hvis du ryger mere end 15 cigaretter per dag eller er over 35 år , kan din læge ikke ordinere Ortho Tri-Cyclen for dig . Mens De tager Ortho-Tri Cyclen , er det vigtigt at have en årlig undersøgelse af en gynækolog med henblik på at kontrollere, om udviklingen af et kræft i dit reproduktive system . Hvis du er en kræft overlevende , kan Deres læge anbefale , at du bruger en anden form for prævention .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.