symptomer på befrugtning & implantation

En kvinde , der har en normal menstruationscyklus vil være frugtbar omkring dag 14 af hendes periode . Dette er , når befrugtning kan ske, hvis hun engagerer sig i ubeskyttet samleje . Hvis befrugtningen sker , så implantation kan forekomme op til ti dage efter befrugtningen . Enhver kvindes krop er forskellige, men der er et par symptomer , der kan hjælpe en kvinde afgøre befrugtning og implantation .

Ægløsning


Ægløsning er et symptom på at blive frugtbare , men meget få kvinder betænkning følelse selve befrugtningen finder sted . Mange kvinder kan dog føle ægløsning og deres tid af optimale befrugtning . Nogle kvinder rapporterer en kramper følelse i den nederste kvadrant af deres mave område eller en øget mængde af udflåd . Der er sammenhæng i decharge tykkere , så godt. Lige efter ægløsning , kan kropstemperaturen stige svagt . Det er den periode , hvor kroppen er mest frugtbar og i stand til at blive gravid .

Implantation Blødning


Selvom det ikke er enhver kvindes vil opleve implantation blødning , kan det være en af de tidligste symptomer på implantation og graviditet . Implantation , ifølge amerikanske Graviditet , opstår omkring seks til 12 dage efter undfangelsen . Implantation blødning kan ligne pletblødning eller endda en mild periode , og mange kvinder forveksle implantation blødning i en typisk periode , selv om det kan være meget lys i naturen . Sommetider andre årsager kan være relateret til , hvad nogle mennesker føler kan være implantation blødning , herunder at ændre en P-piller , en infektion , en let menstruation eller slitage fra samleje .

Tender bryster


En af de mest almindelige tidlige symptomer på graviditet er øm bryster , som kan opstå , så snart implantation sker , selv om det er anderledes for alle . Enhver ændring i brystet størrelse eller ømhed kan tilskrives et symptom på implantation i livmoderen . Dette tegn sammen med andre tegn kan være en god indikation af graviditet . Igen kan andre årsager være relateret til at afgive bud eller hævede bryster , herunder præmenstruelle syndrom , prævention bruge eller ændre , og alle hormonel ubalance , at kroppen kan opleve .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.