hvad er bivirkninger af svangerskabsforebyggende indsprøjtning ?

Den kontraceptive indsprøjtning , også kendt som Depo Provera skud , er en metode til prævention , som varer op til tre måneder . Depo Provera er i øjeblikket den eneste injicerbare svangerskabsforebyggende tilgængelige på markedet i USA , og det virker ved at tilføre en stor del af graviditeten hormonet progesteron i kroppen . Nogle kvinder, der ikke ønsker at beskæftige sig med at tage en pille hver dag , eller som ikke har reageret godt på andre former for prævention at vælge den kontraceptive indsprøjtning for bekvemmelighed formål . Det er ikke uden bivirkninger , dog, og disse bør overvejes nøje .

Ændring i Sex Drive


Tak til tilstrømningen af hormoner med injektionen , mange kvinder finder , at de lider et tab af seksualdrift . Dette er meget almindeligt , og aftager jo længere at du fortsat at modtage injektion og jo længere tid det har været siden modtaget din sidste injektion .

Menstruations ændringer


The University of Illinois McKinley Sundhedscenter bemærker, at nogle kvinder kan erfaring blødning, som er uregelmæssig eller uforudsigelig . Nogle af disse blødning med være regelmæssig , ligesom en periode , mens nogle bare kan være lys spotting . Centret bemærker endvidere, at efter et års brug , 40 procent af kvinderne ikke længere så denne bivirkning .

Depression


Den injicerbare prævention skud kan forårsage moodiness , depression og andre out-of -the-ordinære følelser , fordi af de hormoner, kroppen bliver . Disse ændringer i humør kan være som PMS symptomer , men de kunne være værre . Kvinder , der allerede har haft en depression er mere modtagelige for denne bivirkning .

Bone Tab


The Mayo Clinic advarer om, at nogle kvinder kan opleve et fald i knogletæthed , men kun så længe , at de bruger den skudt . Når skuddet afbrydes , knogletæthed går tilbage til normal .

Vægtøgning

Lidt vægtforøgelse er en anden bivirkning , at nogle kvinder kan være bekymret over. Mange svangerskabsforebyggende injektion brugerne oplever, at de får alt fra en til fem pounds i det første år og otte pounds i det andet år , mens denne særlige form for prævention .

Acne

Kvinder kan opleve mere eller mere svær acne , mens hormoner fra injicerbare svangerskabsforebyggende er i deres system . Dette er normalt og meget almindeligt , og svarer til den mængde af acne , du ville få fra andre hormonale præventionsmidler som p-piller og plastret .

brystspænding

Din krop har en tilstrømning af progesteron i det , når du bliver gravid . Det er ikke underligt , at du vil opleve nogle bivirkninger , der svarer til bivirkninger af graviditet , ligesom ømhed i brysterne , hovedpine , svimmelhed og mavesmerter .

Forsinket Fertilitet

Den kontraceptive injektion kan forsinke din fertilitet . Det kan tage et par måneder, før din menstruationscyklus at komme tilbage til normal efter brug af skud som et middel til prævention . Du skal vente , indtil de hormoner har cyklet gennem din krop og er slidt ned før fuld fertilitet vender tilbage igen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.