naturlig behandling af candida

Candida er en fælles infektion , der kan manifestere sig på noget varmt , fugtigt område af kroppen . Fordi Candida er en svamp , naturlig agenter med svampedræbende egenskaber , såsom hvidløg , yoghurt og æble cider eddike er mest hensigtsmæssige. Den naturlige behandling , du bruger , vil afhænge af beliggenhed og sværhedsgraden af din infektion . Ligesom receptpligtige behandlinger , kan naturmedicin arbejde godt for en person og ikke for en anden . eksperimentere, indtil du finder , hvad der fungerer bedst for dig :

1 .
Forkæl vaginal candida ved at indsætte en fed hvidløg i skeden før sengetid og fjerne det i morgen . Gentag indtil en dag efter dine symptomer er forsvundet. Ifølge den Gær Infektion Home Page , er dette et af de mest populære naturmedicin for denne tilstand på grund af hvidløg berømte svampedræbende egenskaber .
2 .

Forkæl vaginal candida med yoghurt . Som yoghurt 's bakterier nedbryder sine faste , det producerer brintoverilte som et biprodukt . Dette dræber candida svampen og genskaber balance . Hvis du vil bruge , dyppe en tampon i unflavored , usødet yoghurt , indsætte tampon i skeden og orlov i løbet af natten. Gør dette hver nat , indtil symptomerne går væk .
3 .
Treat oral ( mund ) candida ved at skylle med en blanding af lige dele vand og æble cider eddike . Dette candida infektion , ofte benævnt " trøske , "årsager hvide pletter på tungen og på siderne af munden . Ifølge Home Remedy Reference Center , skal du bruge denne skylles hver tredje time, indtil alle tegn på infektion har ryddet .
4 .
Brug en svampedræbende urte skyl til at behandle din trøske . Home Afhjælpning Reference Center siger , at salvie og rosmarin , når dyppet i en stærk te , er effektive behandlinger for denne tilstand . Hvis du vil bruge , tilsættes 1 spsk . hver af salvie og rosmarin til en kop varmt vand og lad stejle for 20 minutter. Si te og bruge det som en skylle flere gange om dagen .

5 .
Forkæl huden candida infektioner med æble cider eddike . Skab en blanding af lige dele vand og æble cider eddike og dup det på de berørte områder med en ren vat . Gentag tre gange om dagen .
6 .
Brug hvidløg for hudinfektioner . Der er to måder at anvende denne behandling . Skær en hel fed hvidløg i halve og gnid det over de ramte områder . Dette kan medføre brændende og sviende fornemmelse. Hvis den brændende og stikkende er for intens , er der tre fed hvidløg og stejle dem i 1 /2 kop olivenolie i mindst 24 timer. Brug denne infusion på de inficerede områder op til tre gange om dagen.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.