bivirkninger af Yasmin p- piller

Yasmin er en form for prævention , der har en historie at forårsage bivirkninger , hvoraf mange har været alvorlige . Der har endda været dødsfald i forbindelse med Yasmin brug . På grund af dette, FDA han i april 2010 tvang medicinalfirma til at placere stærkere advarsler om sine p-piller i USA for bedre at advare brugerne til risikoen for at udvikle blodpropper og andre livstruende sygdomme , mens du bruger Yasmin prævention .

maveproblemer


Integrering af Yasmin p-piller kan medføre, at du opleve mave-relaterede bivirkninger . Yasmin kan forårsage diarré , mavesmerter , kvalme og opkastning . Yasmin er også kendt for at forårsage mavekramper og oppustethed .

Vaginal og menstruationsproblemer


Hvis du bruger Yasmin p-piller , har du risikoen for at udvikle vaginal gennembrud blødning , pletblødning , ændring i menstruation , amenoré, som er fraværet af en menstruation , ændringer i cervikal erosion og sekretion , vaginal gær infektion og udflåd .

Eye -relaterede problemer


Yasmin kan også give problemer med dine øjne , Eye-relaterede bivirkninger omfatter en ændring i hornhinde krumning , intolerance til kontaktlinser og grå stær . Kvinder der bruger denne type af prævention skal informeres om disse bivirkninger , og hvordan de påvirker dem .

Andre bivirkninger


Yasmin er blevet knyttet til en lang række andre bivirkninger , mange af dem alvorligt . Disse omfatter : bryst ømhed eller knuder , hovedpine , blodpropper , nyre-og leverskader , depression og slagtilfælde .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.