boxer shorts vs jockey shorts til sundhed

Ifølge MedicineNet. Com og Sundhed Bibliotek , kan en mand producere mere sæd , hvis han går med boxer shorts i stedet for jockey shorts eller briefinger . Af denne grund , ofte fertilitetsklinikker rådgive mænd, der forsøger at blive gravide til at bære boxer shorts

mandlig infertilitet


Når et par har problemer med opfatte , halvdelen af den tid, det er på grund af mandlig infertilitet anlagt den ved problemer med hans sperm , såsom lav sædkvalitet , inaktive sædceller og unormalt formede sædceller . Ifølge Sundhedsstyrelsen Bibliotek , omfatter faktorer , der påvirker sædproduktionen og motilitet brug af narkotika, alkoholmisbrug , diabetes , infektioner , stråling og overophedet testikler .

Scrotal Temperatur


Ifølge MedicineNet. Com , testikler har brug for en temperatur, der er lavere end i resten af kroppen til at producere en god mængde af god kvalitet sæd . Når testiklerne få et par grader over den optimale temperatur , vil manden producerer mindre sæd .

Mulige årsager


Tætsiddende undertøj såsom jockey shorts sted pungen tættere på bughulen , muligvis stigende scrotalt temperatur . MedicineNet. Com lister andre aktiviteter , der kan øge scrotalt temperatur , som f. eks iført stramme bukser , iblødsætning i et varmt karbad og tilbringe tid i en sauna .

Ekspert Insight


Ifølge Sundhed Bibliotek , undersøgelser offentliggjort i The Lancet og reproduktiv Toksikologi og en anden undersøgelse på Leibig University i Tyskland viser, at stramme underbukser øger scrotalt temperatur , hvilket reducerer sædtal og kvalitet . Men en undersøgelse offentliggjort i Journal of Urology og en anden undersøgelse foretaget i Norge fundet , at den type undertøj en mand bærer har ringe effekt på hans scrotalt temperatur og frugtbarhed .

Overvejelser

Overophedet testikler kan reducere sædkvalitet og mængde, under det optimale niveau , men flere undersøgelser af virkningerne af undertøj på fertilitet giver modstridende resultater. En mand kan derfor vælge enten boxer shorts eller jockey shorts . Men hvis han har problemer med at undfange , kunne han prøve at bære løst undertøj , hvis det hjælper .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.