hvordan man kan måle pungen for en opsættende

En opsættende bruges til at hjælpe tilbyde støtte til pungen efter en skade eller operation . De er ofte anbefalet af læger efter vasectomies eller sportsskader . Nogle mænd foretrækker at bære en opsættende når du laver aerobe aktiviteter som løb , gymnastik , fodbold eller fodbold . I disse tilfælde er opsættende bruges til at isolere pungen og testiklerne , holde dem fra at blive skubbet eller snoet . Hvis du forsøger at finde en opsættende der er rigtige for dig , men er usikker på hvordan man kan måle din pung , vil du blive glad for at vide processen er enkel og smertefri .

1
Fjern dine bukser og undertøj til at tillade dig selv en komplet vifte af bevægelse
. 2 .

Mål pungen fra den ene side til den anden ved at placere enden af målebåndet på den krølle mellem dit venstre ben og din pung . Træk målebåndet hele pungen , indtil du møder den krølle på dit højre ben . Dette er bredden målingen .
3 .
Mål din pung på langs ved at placere enden af målebåndet foroven , lige under bunden af penis . Træk målebåndet til slutningen af pungen , lige før endetarmen . Dette er længden målingen .
4 .
Brug disse oplysninger til at afgøre den bedste pasform til din opsættende . Dimensionering oplysninger vil blive angivet for hvert mærke . Kontakt din læge eller urolog , hvis du er usikker på hvordan man finder en opsættende , der vil passe godt.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.