hvordan man kan slippe af en sti

En STI , eller seksuelt overførte infektioner, er det samme som de mere almindelige udtryk STD , eller seksuelt overførte sygdomme . Dog er STI et voksende sigt , fordi den beskriver situationen bedre . Nogen kan blive smittet , og smitte andre , selvom de ikke har symptomer

Sådan Treat en STI

.
1 .
Det første skridt til at behandle en STI er at lægge mærke til symptomerne. Når der ikke er symptomer opstår , er det svært at vide, at du har brug for behandling . Men det er vigtigt at huske på, sexsygdomme kan farlige , og hvis du tror, du kan have én , skal du gå til lægen med det samme . Jo mere du lægger det ud , jo mere skade kan du gøre for at din krop såvel som andre , hvem du kan inficere . Symptomer på SOI kan omfatte rødme af det inficerede område , smertefuld vandladning , kløe af det inficerede område , smerter i underlivet og decharge .
to .
Gå se en læge . Nogle SOI har ikke en kur , såsom hiv , aids og herpes . Men for dem, seksuelt overførte sygdomme , som har en behandling , holde sig for øje, at undladelse af at følge lægerne instruktioner kan forårsage smitten til vende tilbage og sprede sig til andre dele af kroppen . Nogle SOI som gonor¨¦ og klamydia kan behandles med receptpligtig medicin af en læge . Efter to uger er en anden test er nødvendige for at være sikker på , at infektionen er helt væk . Behandling for andre seksuelt overførte sygdomme som syfilis , afhænger den fase af infektionen . Nogle form af penicillin er normalt behandling for syfilis til at ødelægge alle de bakterier .

3 .
Tag alle medicin lægen ordinerer . Når antibiotika eller andre lægemidler er givet for en infektion , at hele dosis skal tages i den foreskrevne ca tid for at rydde op infektionen . Hvis du ikke tager al den medicin , kan infektionen blive immun over for denne type af antibiotika og vil ikke være så effektive , når det tages en anden gang .
4 .
Du skal anmelde dine andre seksualpartnere . Det kan være pinligt at ringe og fortælle en, du kan have givet dem en STI , men det er meget vigtigt at stoppe infektionen før den kan smitte andre . Det værste fejltagelse , som mange gør , er simpelthen ikke fortælle nogen , der forårsager mange andre til at være inficeret , og gå videre til smitte andre .
5 .

dyrke sikker sex . Efter en STI er indgået , er det lettere at se betydningen af at dyrke sikker sex . Kondomer , når de anvendes korrekt , kan tilbyde beskyttelse mod kontakt , som mange forårsage en infektion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.