hvordan man stopper pige - ser

Værdsætte en kvindes skønhed er ingen kriminalitet . Men hvis du finder du kan bare ikke stoppe Ogling kvinder-især i nærværelse af din ægtefælle eller partner-det kan være tid til at bryde den vane . Kom kontrol af pige-ser kræver engagement og vedholdenhed , men det kan gøres :

1 .
Lav en forpligte dig til at stoppe . Lav en note efter den dato, du har besluttet at stoppe pige-ser , og se, hvor mange dage man kan gå uden .
2 .

Få en ansvarlighed partner . Find nogen du kan tale til daglig om dine succeser og glider . Denne person skal formentlig ikke være din ægtefælle , partner eller nogen andre, der kommer til at blive ked af din ærlighed . Men at lade en sympatisk ven eller mentor kender dine forsøg på at stoppe vil hjælpe befæste dig , når fristelsen strejker .
3 .
Følg " tre -sekunders reglen . " Hvis du bemærker en attraktiv kvinde , har du tre sekunder til at forsigtigt vende øjnene til noget andet . Længere end det, og det er en glide .
4 .
Undgå din favorit pige-ser steder . Hvis der er et sted du ved, du vil støde på attraktive kvinder , og du har ingen reel grund til at være der , undgå det . Må ikke begå den fejl at placere dig selv i fristelsen måde bare for at se om du kan klare det .

5 .
Når du finder dig selv i tilstedeværelse af kvinder , du ønsker at se på , slappe af , tage et par dybe indåndinger og holde fokus . Husk , at det er naturligt for en heteroseksuel mand at finde en kvinde tiltrækkende . Det er hvad du gør på det tidspunkt , der gør forskellen . Find noget andet at se på .
6 .
Optag dine succeser og fiaskoer . Ud over at dele med din ansvarlighed partner , hjælper det at holde en daglig journal af dine forsøg på at stoppe pige-ser . Journaliseringen om dine følelser , kan give dig indsigt , at din reelle grunde compulsively objektiverende kvinder , så du kan løse dem direkte .
7 .

Lykønske dig selv for dine succeser , tilgiv dine fiaskoer . Lad os se det i øjnene-hvis opgiver at stirre på smukke kvinder var nemt , ville du ikke være der søger hjælp . Når du undgår pige-ser , giv dig selv et klap på ryggen . Når du glide op , forsigtigt note det, del det og komme videre .
8 .
Giv ikke op . Følelse frustration , irritation , angst og vrede er alle en del af at holde op med nogen kompulsiv adfærd . Hvis du holde fokus og holde sig til det , vil disse følelser med tiden passere .

gode råd og advarsler


 • Afslutning pigen-ser vane skal være ca inddrive din egen værdighed og selvkontrol , ikke primært om at tækkes en partner eller ægtefælle . Hvis dit primære mål ikke er at få fanget , chancer er du vil i sidste ende mislykkes .
 • kompulsiv objektivering af kvinder er en form for sex afhængighed . Hvis du gentagne gange forsøger at stoppe og kan ikke , kan du overveje at se en terapeut eller slutter en af de mange 12-trins grupper, adresse kompulsiv seksuel adfærd .
 • Det er ofte nyttigt at sige en bøn eller bekræftelse , når du Re kæmper med fristelsen til at pige- ur . Noget så simpelt som " Jeg behøver ikke at se den kvinde , jeg kan vælge at se på noget andet " kan være med til at styrke din løse .
 • Må ikke narre dig selv , at din pige-ser vaner ikke bliver bemærket af dine venner , din ægtefælle , dine børn , eller de kvinder , du objektiverende . Chancerne er gode de gør varsel , og finder det sårende , uanset om de siger noget om det eller ikke
 • Hvis din pige-ser vaner bliver ekstrem . -hvis du følger kvinder rundt , for eksempel , bruger store mængder af tid på at se kvinder eller forkæl dig selv med voyeurisme-overveje at få hjælp med det samme . Mange af disse adfærdsmønstre kan hurtigt lægge ind strafbare handlinger, hvis der ikke gøres noget .
 • Husk at " tre -sekunders reglen " er ment som en påmindelse , ikke en licens til stirre . Du er nødt til at flytte din opmærksomhed i det øjeblik du indser du er " fest dine øjne " på en kvinde .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.