information og advarsler om Extenze

Extenze er en populær mand ekstraudstyr produkt , der hævder at være sammensat af alle naturlige ingredienser . De ingredienser, det indeholder , kan være naturligt , men har mange negative og måske uønskede bivirkninger . Ved at gennemgå de aktive ingredienser i Extenze , kan du forstå årsagen til de potentielle negative bivirkninger

Ginseng


Ginseng 's bivirkninger omfatter hovedpine , mave problemer , sænker blodsukkeret , og højt blodtryk , ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin . Det bruges som en stimulans til at øge fysisk aktivitet .

L-Arginin


Ifølge Body Building for dig , L-Arginin handlinger til at sænke blodtrykket , har været brugt til at behandle en række hjertesygdomme , og spiller en rolle i flere vigtige kropsfunktioner . Da dette ingrediens er en naturlig aminosyre , burde det ikke få negative bivirkninger .

Sarsaparilla


Ifølge Nutrasanus , " Med påberåber sig, at det indeholder testosteron , har sarsaparilla blevet brugt som en mandlig seksuelle foryngelse og en anabolsk steroid udskiftning i naturlig body-building formler . " Denne ingrediens er traditionelt anvendes til behandling af hudlidelser som eksem , psoriasis og akne .

Tribulus terrestris


" påstande er blevet gjort , at [ Tribulus terrestris ] øger testosteronniveauet ved at øge luteiniserende hormon ( LH ) niveauer , " ifølge til Motley Sundhed . Da dette produkt øger testosteron efter kroppen signaleres ved LH , kan det tage flere doser til at producere en mærkbar effekt .

Yohimbe

" Alvorlige bivirkninger , herunder nyresvigt , krampeanfald og død , er blevet rapporteret til FDA med produkter , der indeholder Yohimbe og er i øjeblikket omfattet af undersøgelsen, " ifølge Personal Health Zone . Da den dosis, som kræves for at have nogen mærkbar effekt er tæt på den dosis , der er giftigt , denne bestanddel er mest sandsynligt ansvarlig for bivirkninger ved brug Extenze .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.