negativer af spiral

En intrauterin enhed , også kendt som en spiral , er en lille plastik -enhed , der er indsat i en kvindes livmoder til at holde hende fra at blive gravide . Selv om der er fordele , der kommer med spiral , der også negativer . De ulemper ved at have en implanteret IUD er vigtigt at overveje , idet de omfatter personlig sundhed og sikkerhed .

Smerter


Smerte er en ulempe ved spiral . Ikke alene er indsættelsen af spiralen forårsager smerte for nogle kvinder , men kramper og ondt i ryggen kan resterer, efter at spiralen er blevet indsat. En IUD kan også forårsage menstruationskramper at være mere smertefuldt end normalt .

abnorm blødning


Nogle mærker af spiral forårsage kvinder at have uregelmæssig blødning i de første tre til seks måneder efter indsættelsen . De unormale blødning kan variere fra lys spotting til en kraftig strøm . Spiral kan også forårsage kvinder til at have tungere perioder end normalt .

glider ud


Kvinder , der ikke har haft et barn er mere tilbøjelige til at opleve den mulige bivirkning af spiralen glider ud . Selv hvis spiralen kun delvist glider ud , det skal genindsættes i livmoderen . Når som helst IUD glider ud af sted , er det muligt for en kvinde at blive gravid .

Indtastning Uterus


Hvis spiralen ikke er indsat korrekt , det kan gå gennem væggen af livmoderen . Hvis lægen bekendtgørelser fejlen med det samme , kan det nemt blive rettet. Hvis fejlen går ubemærket hen , kan det IUD bevæge sig rundt , hvilket kan medføre komplikationer .

Infektion

Når spiralen er sat ind i kvindens livmoder , der er en chance for, at bakterier fra kvindens vagina kan overføres til livmoder via spiral . Når bakterierne kommer ind i en livmoder , kan det medføre en infektion . Livmoder infektioner behandles med antibiotika , eller i mere alvorlige tilfælde , en operation , der kan resultere i sterilisering . Livmoder infektioner kan også resultere i bækkensmerter inflammatorisk sygdom (PID ) , en tilstand med alvorlige konsekvenser , såsom kroniske underlivssmerter og sterilisering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.