prævention for at øge hårvækst

Læger ordinere p- piller til patienter for en række symptomer, herunder akne og menstruation kramper . Den omstændighed, at den også forhindrer graviditet , i mange tilfælde , er simpelthen en bonus . For kvinder , der lider af mandlig mønster hårtab , kan tage p- piller synes som den mindst sandsynlige afhjælpe , men i mange tilfælde er det den perfekte modgift . Selv om der endnu ikke er et produkt eller pille , mangler follikulært transplantationer , at regrow hår , for nogle kvinder , har p- piller er effektiv til at reducere tab af resterende follikler .

Millioner brugt på Produkter


Sidste år , amerikanerne søger den magiske kur -all for hårvækst brugt 176 millioner dollars på produkter . De fleste forbrugere er skuffet efter køb af disse tonika og shampoo , da der ikke beviser støtter hævder , at hårvæksten sker .

Ekspert Insight


Kvinder ved, at deres hår altid vokser , da mængden af penge de bruger på hår tjenester hver år . Hvad kan ikke være så indlysende er det faktum , at folk får en endelig mængde hårsække . Ifølge Dr. Susan C. Taylor , en Philadelphia hudlæge , "Like hjerneceller , hårceller gang er ødelagt eller programmeret til at ødelægge , kan de ikke regenereres . '' En person, der køber piller eller tonika , der lover " hår vækst " vil blive skuffet . Den bedste anbefaling for såvel mænd og kvinder beskæftiger sig med truende hårtab , er tidlig intervention . Når hårtab er begyndt , den eneste løsning , andet end hår transplantation kirurgi , er en , der handler om at styrke de hårsække tilbage.

Forebyggelse /Solution


Selvom mænd er nemt mere modtagelige for skaldethed , ( så mange som en af to , vil blive skaldet , når de når frem 50) det er ikke desto mindre bekymrende at en undergruppe af kvinder , der lider af tyndt hår og mandlige-mønster skaldethed . De vil sandsynligvis prøve forskellige shampoo , pulver og spray , men det bedste disse produkter kan gøre, er at gøre eksisterende hår synes tykkere .

Diagnose


Det er nemmere at diagnosticere hårtab hos mænd , fordi hormonet dihydrotestosteron er generelt kendt skyldige . Læger vil ordinere Propecia , ( det stof , der anvendes til behandling af mandlig mønster hårtab ) til bekæmpelse af follikel reduktion . For kvinder , derimod hårtab er sværere at diagnosticere . Hvad er kendt er , at kvinder med høje niveauer af mandlige hormoner er tilbøjelige til at reagere godt til p-piller indeholdende østrogen . Det kan være besværligt for kvinder i deres reproduktive år .

Ekspert Insight

Ifølge den amerikanske Hårtab Association , bør kvinder , der har en genetisk disposition for hårtab holde sig til en nonhormonal metode til prævention . Medicin , der ændrer en kvindes hormonelle niveau indebærer en risiko for hårtab , samt hirsutisme , en tilstand, hvor mandlig-mønster hårvækst sker i ansigtet , ryggen og brystet. En kvinde bør drøfte alle risikofaktorer med sin læge forud for et eventuelt p-piller mod hårtab , herunder injektioner , implantater , ringe og patches .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.