viapro bivirkninger

Viapro , en seksuel udnyttelse supplement, der blev solgt i butikkerne indtil juli 2008, har forskellige bivirkninger , der kan forårsage alvorlig skade . Selv over -the-counter salget har været stoppet , Viapro står til rådighed online . Federal Drug Administration har oplyst, at forbrugere, der bruger Viapro afbryde brugen straks

Viapro


Viapro blev fremstillet af EG Labs LLC . Hensigten med tillægget , der blev solgt i 375mg kapsler , var til behandling af mandlig erektil dysfunktion og seksuel impotens . Selv om virksomheden markedsførte produktet som en " urtekosttilskud , " det indeholder en sort ingrediens kaldet thio-methisosildenafil . Ifølge FDA , er thio-methiososildenfil en en analog af sildenafil citrat , som ikke bør sælges i håndkøb på grund af de risici, når de blandes med andre lægemidler .

Side Effects


De risici, der er forbundet med Viapro er alvorlig . Mænd med hjerteproblemer har advaret mod at bruge Viapro . Rapporterede bivirkninger omfatter excitation , søvnløshed og hjerte hjertebanken . Den sort stof , thio-methiososildenfil , indebærer risiko for interaktion farligt med nitrat i forskellige receptpligtig medicin. For eksempel ved at kombinere medicinen nitroglycerin med thio-methiososildenfil kunne farlig sænke blodtrykket. Dette vil være til risiko disse forbrugere med diabetes og hjertesygdomme , som ofte tager denne type medicin til behandling af deres tilstand .

Ingridients


Ud over sort ingrediens i thio-methiososildenfil , Viapro indeholder 22 andre ingredienser , som , ifølge Male Products Guide , er et stort beløb for en seksuel udnyttelse formel . De rapporterer , at der ud over de centrale ingredienser såsom L-Arginie og Maca , indeholder Viapro Safed musli ekstrakt , fløjl hjorte , shilijit , Ashwagandha og smilax ekstrakt , safran , catuba , cellulose , magnesiumstearat , gelatine og titandioxid .

Recall


EG Labs annonceret den 23. juli 2008, at en frivillig tilbagekaldelse for 375mg Viapro kapsler ville blive udført omgående . Dette fulgte FDA 's anmodning om , at EG Labs huske produktet efter FDA opdaget ved en laboratorieanalyse , at Viapro indeholdt thio-methiososildenfil .

Advarsel

FDA også udstedt en forbruger rådgivende i juli 2008 at tilskynde dem, der havde brugt Viapro at kontakte en læge , især hvis de havde oplevet problemer i forbindelse med at tage produktet.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.