impotens fra en cykelstol

Hvis du er en mand og en ivrig cyklist , så du ønsker at være særlig opmærksom på den type cykel sæde du vælger . Videnskabelige undersøgelser har knyttet visse typer af cykler pladser til seksuel impotens . Konsekvent cykling lange afstande på dem , vil øge din risiko for at blive seksuelt impotente :

Historie


I 1997 forskere på Boston University var blandt flere medicinske fagfolk med ansvar for at knytte hyppig cykel bruge til en stigning i seksuel impotens . Ifølge Dr. Irwin Goldstein , oplever en bedøvende fornemmelse efter cykling er kroppens måde at fortælle dig noget er galt . De fleste mennesker kan ikke cykle nok til at udvikle et problem med impotens , men risikoen er reel , hvis du er en ivrig cyklist .

Teorier /Spekulation


Cykel sæde neuropati er bedøvende fornemmelse mange cyklister oplever efter en lang cykeltur . Den neuropati skyldes cyklisten støtte de fleste af hans kropsvægt på en snæver og pegede cykelstol . Dette pres medfører skade på pudendus nerve , der forestår signaler til og fra kønsorganerne , anal område og urinrøret . Cykelstole , der konsekvent tryk på dette område menes at forårsage impotens .

Typer


Nogle Cykelstole kan have en højere mulighed for at øge seksuel impotens . Videnskabelige undersøgelser link traditionelle Cykelstole , der er anerkendt af deres snævre bagtil og spidse næse form , på den betingelse . Dette skyldes, at næsen på disse smalle sæder tvinger cyklisten til at sidde og lægge pres på flere nerver omkring balderne .

Solutions


Mange medicinske fagfolk fortaler for næse-mindre Cykelstole . En næse-mindre plads tvinger cyklisten at bøje fremad , ved hjælp af styret for balance . Denne holdning lægger mere pres på skuldrene , arme og hænder og tvinger cyklist på de oftest skifte sædets stillinger . Ændring af siddepladser kan undgå cykelstol neuropati . En liggende cykel er et andet alternativ til en traditionel cykel . En liggende cykel har en spand sæde , der ikke tvinger cyklisten til at støtte de fleste af hans kropsvægt på en snæver og spidse sæde .

Overvejelser

Kvinder oplever også cykelstol neuropati . En undersøgelse af 282 kvindelige medlemmer af en Dallas cykel klub fundet 34 procent af de kvinder, cyklister oplevede mindst én gang af følelsesløshed i forbindelse med cykling . Ændring af siddepladser , eller endda ændre din kørestil , kan reducere symptomerne og ubehag . Mens de fleste tilfælde af impotens er midlertidige eller endog reversible , det er i din bedste interesse at foretage ændringer af din rutine , hvis du oplever nogen posterior følelsesløshed eller ubehag efter eller under cykling .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.