interne og eksterne dele af det kvindelige reproduktive system

Det kvindelige reproduktive system er et komplekst system , der består af eksterne og interne organer , der arbejder sammen , for reproduktion at være muligt . Den producerer de kvindelige ægceller behov for gødskning . Dette system er designet til at flytte æg til det korrekte sted i kroppen for at blive undfanget . Kvindelige hormoner er forpligtet til at opretholde denne reproduktive cyklus .

eksterne dele


Den kvindelige bryster består af brystvorter med omgivende pigmenteret hud kaldes areola . Dette giver mælk til at komme ud at fodre en baby efter graviditet . I nederste del af kroppen , er de store skamlæber den større " læber " , der hjælper med at beskytte de indvendige dele. De indeholder olie og sved kirtler , og er for det meste dækket med hår efter puberteten . De mindre " læber " , eller små skamlæber , er lige inden for større skamlæber . Disse omgiver urethra og vaginal åbninger . De små skamlæber mødes ved klitoris . Klitoris er en lille kødfuld bump , der er følsom over for stimulation og giver glæde for de kvindelige under samleje .

indvendige dele


Skeden er en muskuløs passage , også kendt som fødselskanalen , der forbinder til livmoderhalsen . Livmoderhalsen er halsen af livmoderen . Det er altid åben , medmindre en kvinde bliver gravid , så er det lukker . Livmoderen er en muskuløs organ , der er hul . Livmoderen er bag blæren og foran endetarmen i bækken hulrum. Det er foret indeholder væv , at ændringer i løbet af en kvindes menstruationscyklus og skure hver måned . Det er her et befrugtet æg lægger til at vokse under graviditet . Det er også kendt som livmoderen for barnet . På toppen af livmoderen er æggelederne . Disse er der, hvor æggene rejse nedad i livmoderen til at blive befrugtet . De er omkring tre inches lang . Æg , eller æg kommer fra æggestokkene , der er knyttet til æggelederne . Æggestokkene producerer æg sammen med de kvindelige hormoner , progesteron og østrogen . Hunnerne er født med omkring 60. 000 ægceller . Kun omkring 400 af dem modnes i en kvindes liv .

hvordan det hele fungerer


I løbet af de teenage- årene puberteten begynder , og kvinder begynde at få en månedlig menstruationscyklus . Menstruationscyklus varer omkring 28 dage. Livmoderen Foret væv ændre løbet af denne tid , og hvis en kvinde ikke fatte , er foret skuret . Dette resulterer i blødning , der varer op til syv dage kaldte en periode . Omkring 14 dage inde i den menstruationscyklus æggestokkene frigive et æg . Ægget bevæger sig ned i æggelederne . Det er den tid en kvinde kan blive gravid . Sperm flyde op gennem livmoderhalsen åbning og mod æg . Hvis man befrugter , det kommer ned og integrerer sig ind i livmoderen foring . Livmoderhalsen lukker og de befrugtede æg , der kaldes en zygote , begynder at udvikle sig til et foster . Senere , under graviditet embryo udvikler sig til et foster . Livmoderen strækker at imødekomme den voksende baby i ni måneder . Under fødslen , udvider livmoderhalsen , så barnet til at komme ned fødselskanalen at blive født . Efter graviditet , udfylde en kvindes mælkekirtler med mælk til næring for barnet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.